Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Първи рожден ден на Клуба!!!

Днес, 12 май, нашият Клуб навършва 1 годинка. За тази толкова крехка възраст, бих искала да отбележа, че се справяме все по-добре и по-добре. Радвам се, че Клубът набира такава популярност, защото, както нееднократно съм казвала, да получим навременна помощ и да знаем, че не сме сами са половината от пътя към възстановяването. Днес, вече мога да кажа, че идеята ми да се обединим е проходила. Зная, че може да се случи да „пада”, но и че ще стане.

Все повече хора с тревожни разстройства осъзнават, че дори само разговорите с човек, преживяващ същото, са от голямо значение за неговото собствено състояние. Благодарение на Интернет, нашият Клуб стана възможен. Днес, мога да отбележа само, че значително повече хора са свързани помежду си, контактуват и обменят информация и опит. Малко по малко, стъпка по стъпка, всички ние формираме едно ново общество. Общество, което вярвам, че може да промени ситуацията! Общество, което въпреки „слабостта” си, може да бъде силно!!! Аз вярвам в това! Вярвайте и вие!!!

И както на всеки рожден ден се правят пожелания: Желая здраве, силен дух и търпение на всички нас!!! Надявам се, че в бъдеще, нашият Клуб няма да бъде само онлайн, а ще имаме възможност и за реални срещи, за да разберем и осъзнаем най-после, че няма от какво да се срамуваме, а дори напротив – ние имаме какво да покажем и да дадем на Живота... Просто в момента се подготвяме и развиваме умения за нашето най-добро постижение: да обичаме и да бъдем себе си!

Обичайте се!!! Аз ви обичам и ви поздравявам!!!

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.