Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Първи рожден ден на Клуба!!!

Днес, 12 май, нашият Клуб навършва 1 годинка. За тази толкова крехка възраст, бих искала да отбележа, че се справяме все по-добре и по-добре. Радвам се, че Клубът набира такава популярност, защото, както нееднократно съм казвала, да получим навременна помощ и да знаем, че не сме сами са половината от пътя към възстановяването. Днес, вече мога да кажа, че идеята ми да се обединим е проходила. Зная, че може да се случи да „пада”, но и че ще стане.

Все повече хора с тревожни разстройства осъзнават, че дори само разговорите с човек, преживяващ същото, са от голямо значение за неговото собствено състояние. Благодарение на Интернет, нашият Клуб стана възможен. Днес, мога да отбележа само, че значително повече хора са свързани помежду си, контактуват и обменят информация и опит. Малко по малко, стъпка по стъпка, всички ние формираме едно ново общество. Общество, което вярвам, че може да промени ситуацията! Общество, което въпреки „слабостта” си, може да бъде силно!!! Аз вярвам в това! Вярвайте и вие!!!

И както на всеки рожден ден се правят пожелания: Желая здраве, силен дух и търпение на всички нас!!! Надявам се, че в бъдеще, нашият Клуб няма да бъде само онлайн, а ще имаме възможност и за реални срещи, за да разберем и осъзнаем най-после, че няма от какво да се срамуваме, а дори напротив – ние имаме какво да покажем и да дадем на Живота... Просто в момента се подготвяме и развиваме умения за нашето най-добро постижение: да обичаме и да бъдем себе си!

Обичайте се!!! Аз ви обичам и ви поздравявам!!!

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240