Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Преглед на деня 2.04.2013 г

Всеки един от нас се е питал поне веднъж в живота си:"Сбъдват ли се мечтите?Какво да направя,за да сбъдна мечтите си?"...Няма човек на света,който да не жадува за нещо или някой.Друг е въпроса-действаме ли,за да осъществим мечтите си!Какво всъщност е мечтата?!Не е ли ТЯ причината,която ни кара да вървим непред и да не спираме!Спомняте ли си "анализа" на онова късметче от вчера...с пътя...?Днешното изтеглено е всъщност "финала".Достигане на крайната точка,НО само за една цел(мечта).Имате ли друга мечта,тръгвате отново.По друг път!...Не бива да се отчайвате от "дупките" по пътя и "тръните" в полето,в което сте "спрели" да си отдъхнете.Те са там,за да ви направят по-издържливи,по-борбени,по-силни...по-мечтаещи.И ако искате мечите ви да се сбъднат,почувствайте ги като "опиат"."Опиат",който ще ви кара да вървите напред.
Когато бях девойка :) мечтаех за всеотдаен съпруг във всеки един аспект на думата всеотдаен.Имах щастието да "извървя" много кратък и "добре асфалтиран" път.Почти не положих усилия за тази си мечта.Тя просто се сбъдна,защото бях "чута".Другата ми мечта,наречена Руси отново се сбъдна с лекота.Отново "някой" беше ме "чул".Габи!...извървях най-трънливия път.Но я постигнах!Мечтата!Постигнах я,защото НЕ се отказах за секунда.Борих се със зъби и нокти,дори с цената на живота си,защото бях "опиянена" от мисълта за НЕЯ!Друга моя сбъдната мечта...професията.Тя ме кара да се чувствам горда.Горда,защото "изучих" този занаят в най-трудните ми моменти.Още една сбъдната мечта.Харем!И до там пътя беше труден,но успях.Имам си дори дръвче в Харемчето :) (снимката)...Имам още много мечти.И вие имате,нали?"Вървете" и вярвайте,че ще ви "чуят".Вярвайте и те ще се сбъднат!

Извод от днешния ден:

1.Все още не съм научила танца :)

 

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.