Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Червено вино и черен шоколад за здраве

Най-лесният начин да имаме добро здраве е да консумираме поне 3 пъти на ден здравословни храни.

Червено вино, черен шоколад, боровинки, чесън, соя и чай са сред продуктите, които хранят организма и заедно с това убиват раковите клетки.

"Онова което консумираме три пъти в деня е най-правилната химическа терапия", казва председателят на Фонда ангиогенеза Уилям Ли. До това заключение се е стигнало след няколкогодишни изследвания върху влиянието на хранителните продукти с химически елементи, които спират достъпа на тумори в кръвта.

Като пример Уилям Ли е посочил изследването в Медицинския факултет в Харвърд, което показва, че хората които консумират няколко пъти в седмицата обработени домати намаляват риска от развитието на рак на простатата от 30-50%.

"Свидетели сме на еволюцията в медицината. Всичко може да се променя, културата на потребителите, начина на храненето, защитата на здравето", казва Уилям Ли. Днес се използват много препарати които спират притока на тумори в кръвта. По данни на Фонда за ангиогенеза соята, магданозът, червеното вино, плодове от рода на ягоди, малини, къпини, боровинки, са много ефикасни, особено ако се консумират последователно.

"В сравнение с медицината природата е подготвила много плодове и билки с антиогенезно действие", казва Уилям Ли и добавя, че за много хора лечението с диети е единственото решение, защото не всички могат да се адаптират към лекарствата.

Източник: БГНЕС

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240