Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Червено вино и черен шоколад за здраве

Най-лесният начин да имаме добро здраве е да консумираме поне 3 пъти на ден здравословни храни.

Червено вино, черен шоколад, боровинки, чесън, соя и чай са сред продуктите, които хранят организма и заедно с това убиват раковите клетки.

"Онова което консумираме три пъти в деня е най-правилната химическа терапия", казва председателят на Фонда ангиогенеза Уилям Ли. До това заключение се е стигнало след няколкогодишни изследвания върху влиянието на хранителните продукти с химически елементи, които спират достъпа на тумори в кръвта.

Като пример Уилям Ли е посочил изследването в Медицинския факултет в Харвърд, което показва, че хората които консумират няколко пъти в седмицата обработени домати намаляват риска от развитието на рак на простатата от 30-50%.

"Свидетели сме на еволюцията в медицината. Всичко може да се променя, културата на потребителите, начина на храненето, защитата на здравето", казва Уилям Ли. Днес се използват много препарати които спират притока на тумори в кръвта. По данни на Фонда за ангиогенеза соята, магданозът, червеното вино, плодове от рода на ягоди, малини, къпини, боровинки, са много ефикасни, особено ако се консумират последователно.

"В сравнение с медицината природата е подготвила много плодове и билки с антиогенезно действие", казва Уилям Ли и добавя, че за много хора лечението с диети е единственото решение, защото не всички могат да се адаптират към лекарствата.

Източник: БГНЕС

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.