Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Защо реших да публикувам част от кореспонденцията си с вас?!

Реших да публикувам част от кореспонденцията, която водя с вас, ми

Анонимен

Здравей,Петя! Благодаря ти, че толкова бързо ми отговори! Прочетох книгата ти и открих много

Анонимен

Здравей Петя, едно огромно БЛАГОДАРЯ за книгата, която си написала.

Анонимен

Прочетох книжката ти бързо. Искам отново да те поздравя, всичко което прочетох е толк

Анонимен

Имам връзка с човек, който страда от треожност. Заболяването е още в началото според мен. Н

Анонимен

Здравей, Петя! Срещата с психолога мина много странно.Оше в началото когато започнах д

Анонимен

Здравей Петя , на 22 години съм и мисля че страдам от ПА. Сигурно си ч

Анонимен

Здравей, Петя,

Благодаря отнова за страхотния отговор, имам чуството, че

Анонимен...

Здравейте,страдам от пр вече 3години.След като минах през антидепресанти,психотерапи

Анонимен

Аз съм на 34г. и от 12г.страдам от ПР.Ходила съм при различни психиатри,изпила съм ки

Статии 1 до 10 от 35
>>
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.