Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Анонимен...

Здравейте,страдам от пр вече 3години.След като минах през антидепресанти,психотерапия реших да пробвам сама.Радвам се че открих този сайт,разбрах че не съм сама.Интересувам се как влияе пр при бременост,всичката тази тревога отразява ли се на плода.

Петя

Като цяло аз бих те посъветвала следното: преди всичко, преди да забременееш, се постарай да започнеш своята Промяна. Нали заради това е дошло пр при теб - за да се промениш. Чети, търси, учи - всичко това ще те направи още по-готова за голямата отговорност, която се каниш да поемеш.

Аз чувствам, че ти си способна жена, мотивирана при това. Някак си от думите ти ми става ясно, че ти ще можеш да се справиш - и то много успешно с бременността. Разбира се, когато си бременна, няма да можеш да спреш за кратко това състояние, че да си починеш или да си вземеш въздух, но да ти кажа честно... специално на теб няма и да ти е нужно. В крайна сметка - всичко опира до едно - кое е по-важно за теб, кое желаеш повече. Има различни начини да се държим в баланс. Предполагам си се ориентирала вече по отношение на здравословното хранене и начин на Живот. Полезно ще ти е да четеш древни мъдрости, книги за възпитанието на детето, за да осъзнаеш колко важна ще бъдеш ТИ за малкото Човече.
А и в крайна сметка - ако пожелаеш - ще вървим заедно по твоя Път, но сама ще трябва да го построиш. Аз просто ще бъда до теб.

При мен бременността беше тежка, но пък нямах паник атаки - получих на операционната маса, но ето, че я преживях - нямах избор - ето защо:) Важното е винаги - не само, когато си бременна - да си заета, да си активна в правенето на нещо. Това е от огромно значение и вярвам, че това е ключът към преминаването през бременността без усложнения. За бебето, разбира се, че не е добре майка му да е нервна, изтощена, уплашена и всичко онова, което носи пр. Но ако ти успееш да възпиташ у себе си правилно отношение към детето, ако реално осъзнаеш колко си важна за него и неговото развитие - тогава вярвам, че по-отговорно и по-осъзнато ще постъпваш и към себе си, защото... вие сте скачени съдове. Това не бива да го забравяш никога.

Прегръщам те и съм с теб!

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240