Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Анонимен

Здравей Петя, едно огромно БЛАГОДАРЯ за книгата, която си написала. Ти ми върна вярата в живота, вярата в мен самата. Страдам от пр от 9 год. Благодарение на теб, разбрах колко съм ценна аз самата, усмихвам се с цялото си сърце и се обичам такава каквато съм. От два дни смених списъка с "научих" с "благодаря ти пр", чувствам се много по добре. Но на моменти страхът ми напомня за себе си, имам сърцебиене,т ова усещане, че ще полудея... овладявам всичко това и се справям доста добре. Книгата ти я прочетох четири пъти, толкова неща от детството ми изникнаха в съзнанието..... трудно е, но пък си заслужава. С всеки изминал ден напредвам все повече и повече. Прочетох книгата на Луиз Хей "Силата е в теб" и на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко", които ми препоръча. Ако може да ми препоръчаш друга книга ще съм ти благодарна. Дори правя визуализация как един ден ще се събудя без пр и без па. Вече не се притеснявам толкова за близките си, не се плаша, че ще ги загубя, не се старая да угодя на всеки, не съм толкова взискателна към себе си, дори вече се обичам аз самата. В началото, когато се появи пр в живота ми се питах "Защо точно на мен, какво толкова съгреших?". Сега си казвам "Благодаря, че се случи на мен!". Иначе как щях да се наслаждавам на живота?! Толкова много се бях оплела в страха, трябва, аз всичко мога..., че забравих за моите чувства. Гледах хората как се забавляват и се чудех как го правят. Сега и аз се забавлявам, усмихвам се повече, радвам се на живота и всяка сутрин като се събудя благодаря ,че съм жива.

Петя

Колко прекрасно! Едва ли има какво да добавя - почувствала си своята вярна Посока! Визуализациите - при тях просто си представяй, че си свободна и щастлива - не намесвай па и пр, за да не присъстват толкова в деня си, т.е. да не занимават в такава степен ума ти. Може да прочетеш на Робин Норууд "Защо на мен, защо сега, защо това". Нейната "Параноя на страстта" е също много добра, но тя е за любовните отношения. На Байрън Кейти по-нататък - "Да обичаш това което е" - там е показано на практика как се работи с "Работата" - четирите въпроса. "Седмата посока" на Жанет Орфану, ако успееш да я намериш също вярвам, че ще затвърди това, което вече знаеш. Защото точно сега това ти е нужно - да "бетонираш" това ново знание за себе си.
Прегръщам те много и се гордея от цялото си сърце, че си това, което си! Нито повече, нито по-малко! Прекрасна си точно такава каквато си!

* Име:
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240