Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Споделено от... Вяра

Моята първа среща с паниката беше преди 6 години. Пиейки си съвсем спокойно кафе с приятелки в една съботн

Споделено от... Веселина

Здравей Петя, пиша ти, защото усещам, че мога да споделя своите чувства с теб

Споделено от Блага - Искаш ли да бъдеш свободен?

Всеки човек израства в определена среда, която оказва влияние върху живота му. От най-ранна възраст детет

Богомил

Здравей, Петя! Ако си спомняш, преди доста време бях ти писал! Бях с д

Хърватия - късче от Рая

Месец май – точно като по поръчка за рожденния ми ден - се с

Споделено от Анелия...

Казвам се Анелия и съм на 31 години.Първата си па получих преди 9 години и

Какво научих...

Защо се случи всичко това при мен?

Перфекционизъм от ранна възраст.

Родители, коит

Осъзнато и споделено...

Хей, здравейте и от мен! От много време искам да ви споделя и мое

Споделена история...

След като прочетох прекрасната книжка на Петя разбрах и осназнах

Споделено от една от нас...

Здравей Петя,

Получих

Статии 1 до 10 от 27
>>
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.