Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Магнезий - естествен антидепресант

Един от първите симптоми на липса на магнезий е хроничната умора, която повечето

Д-р Пашкулев за магнезия

Защо не можем без магнезий?

Магнезият е изключително динамичен: той бързо се усво

Да спрем цигарите, за да спечелим живота си.

Какво бихте казали за следното рекламно предложение: „Убивам бавно, по нез

Водата според Петър Дънов

Eлексирът на живота е топлата вода.
Най-мощното лекарство в света това е го

Фън шуй - здрав дом, здраво тяло

Фън Шуй е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци. Терминът

Правила за природосъобразен живот на П. Иванов

П.Иванов е руснак, експериментирал върху себе си в

Системата за балансирано хранене "Зоната" и защо тя би могла да бъде полезна при паническо разстройство

Напоследък все по-често засичам информация за балансираното хранене, наречено „

Хипогликемия

Излишъкът от инсулин намалява нивото на кръвната захар. Ако при диабета нивото на кръвн

Калцият - незаменим в борбата със стреса

* Липсата на калций прави хората раздразнителни и емоционално избухливи – всичко им д

Съвети за пълноценен сън и почивка

Добрата почивка и сън са като маслото, нужно на машината да

<<
Статии 11 до 20 от 39
>>
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.