Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Твоето право на избор

Не се страхувай да изразиш мечтите си. Знай кой си и какво искаш. Свободен си да променяш живо

Как да изживеем мечтите си, когато сме уплашени до смърт

Светът ни живее непрестанно в една огромна трагедия. Мнозинството от хората не изживяват ме

Трите врати на мъдростта

Един цар имал един единствен син – смел, сръчен и умен. Когато младият принц завършил учени

Когато в Живота ни настъпи криза...

На 9-ти януари 2003 г. Животът ми вървеше по план, който предварително

Законът за резонанса

Всички познаваме от физиката понятието резонанс (от латински: resonare, връщам зву

Бъдете активни, а не реактивни

Вашият Живот не се случва просто така или пъ

Да погледнем в себе си

Калина Митева - скоро я открих, но черпя вдъхновение от нея всеки ден! Неуморн

Защо това? Защо на мен? Защо сега?

Наскоро прочетох тази прекрасна книга на Робин Норууд и нямах търпение да сподел

За нашите силни страни...

Един от най-важните въпроси, който всеки от нас може и би трябвало

Шест упражнения за развиване на търпение и постоянство

Един от първите белези на духовното пробуждане е задаването на въпроси. Самата дума "въ

<<
Статии 11 до 20 от 49
>>
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.