Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

    

     Новото, четвърто - допълнено и преработено издание на книгата "Другото лице на паниката" е вече факт. Логично, след няколко години активна кореспонденция с всички вас,  то в голяма степен е подобрено и детайлно. Като допълнение в книгата са поместени и част от писмата ви до мен с моите отговори респективно.

      В затворен вариант книгата е с размери 14, 8 см ширина на 21 см височина. Меки корици. Брой страници на тялото – 120. Цена 12 лв.

      Доставка чрез Куриерска служба "Спиди". Работим САМО И ЕДИНСТВЕНО със "Спиди". Случва се по два начина.

      Първи: Доставка с куриерска служба се извършва до вратата на получателя. Предава се лично, срещу подпис и се заплаща сумата от 12 лв. в момента на получаването на пратката, като разходите по доставката влизат в тази сума. Срок за доставка – 2 работни дни.

      Втори: Доставка с куриерска служба се извършва до офис на куриерска служба "Спиди". Книгата се предава лично, срещу подпис и се заплаща сумата от 12 лв. в момента на получаване на пратката, като разходите по доставката влизат в тази сума. Срок за доставка - 1 работен ден, т.е. на другия ден след самата поръчка.

В ПОЛЕТО ЗА ЗАБЕЛЕЖКИ, моля, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ КОЙ ВАРИАНТ ИЗБИРАТЕ - първи или втори, като в случай, че е втория Ви моля да копирате името и адреса на офиса на куриерска фирма "Спиди", до който желаете да Ви бъде доставена книгата!!!

На този линк можете да видите кой офис на куриерска служба "Спиди" е най-удобен за Вас.

http://www.speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices

В случай, че желаете да закупите книгата в електронен вариант - може да я закупите от следния сайт:

 

 

Благодаря!

Начин на доставка
* Желан брой книги
* Имена
* Телефон/и за връзка
* Град/село
* Адрес за доставка
* Пощенски код
* E-mail
Забележка
Въведете кода

 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240